Wednesday, September 26, 2007

Slut med 23ting???

End of story - for denne gang. Et lærerigt forløb er slut - og et nyt kan forhåbentligt begynde??Jeg synes det har været dejligt at deltage og har lært meget om internettets muligheder - som jeg nok ikke ville have gjort ellers.....
Det bedste er de gode arbejdsredskaber vi har fået præsenteret - det værste de mange frustationer over teknik der ikke virker som forventet - upræcise vejledninger i pressede situationer - hvor man gerne vil færdiggøre en "ting" inden en udlånsvagt.
I starten var motivationen højest - der var det et fælles projekt i huset som blev diskuteret i pauser osv - men her til sidst er gejsten forsvundet. desværre! Gid der var masser af tid til rådighed til at arbejde med de nye spændende tiltag!!!
Jeg er bestemt med på en ny runde - men det vil nok være en fordel med lidt færre ting og et forum i huset hvor vi kan snakke om de problemer vi støder ind i.....

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.